Webpuds

Klampenborg

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Klampenborg

Træt af ringe vinduespudsning og dårlig service? Så lad Webpuds pudse dine vinduer! Vi sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk, uanset om vi pudser vinduer på Strandvejen eller på en af Klampenborgs villaveje.

Udfyld nedenstående tilbudsformular, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Klampenborg.

Webpuds tilbyder komplet pengene-tilbage-garanti på vinduespolering og vinduespudsning, da kvaliteten altid har førsteprioritet hos os. Derfor er vi blevet det foretrukne valg hos mange familier i Klampenborg, som ønsker pudsning af deres glaspartier såvel udvendigt som indvendigt. Grundet vores årelange erfaring, har vi erfaring med pudsning af alt fra småsprossede vinduer, til pudsning af større vinduespartier, hvorfor vi helt sikkert kan hjælpe dig.

Husk på, at vinduespudsning ikke bare er vinduespudsning, og der derfor er stor forskel på kvaliteten hos forskellige vinduespudsere. Vi vasker eksempelvis dine vinduer af, før vi polerer dem, og er omhyggelige med at tørre karmene af, efter endt polering.

Benyt ovenstående formular, hvis du ønsker en pris på pudsning af lige netop din ejendom. Hos os er der ingen krav om hvor tit eller hvornår, at vi skal polere dine vinduer. Vi sender dog en påmindelse via e-mail efter 2-3 måneder, således at du får mulighed for at booke en tid hos vores kundecenter. Undlader du at besvare denne e-mail, skal du intet ondt høre fra os. I så fald sender vi blot en e-mail cirka et måned senere, for at være sikker på beskeden er nået frem til dig.