Webpuds

Måløv

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Måløv

Webpuds består af et team af erfarne vinduespudsere, der gennem mange år, har poleret vinduer for både privatpersoner og virksomheder.

Så står din virksomhed og mangler en grundig og erfaren vinduespudser? Eller ønsker du at få en troværdig og kvalitetsbevidst vinduespudser til at pudse vinduerne derhjemme? Så vil vi med glæde hjælpe!

Vi, hos Webpuds, differentierer os på en lang række af punkter, i forhold til vores konkurrenter. Vigtigst af alt er vores hovedfokus ikke på at levere den billigste pris i branchen, men derimod at levere den bedste kvalitet til prisen. Vi har gennem mange år poleret vinduer hos både private og virksomheder, og har derfor opnået en bred gruppe af tilfredse kunder i og omkring Måløv. Vi har derfor stor erfaring såvel små som store vinduespartier, samt vinduer i stueetage og vinduer på 2. sal og opefter.

Hører du til derfor til den gruppe af kunder, som ønsker arbejdet gjort grundigt i stedet for hurtigt, så er du kommet til det rette sted. Vi tager alle nødvendige midler i brug, for at sikre et rent og ensartet resultat på alle dine glasoverflader. Er vinduerne ekstra beskidte, så giver vi dem eksempelvis rensevæske og benytter ydermere specielværktøj, således at snavs, gammel maling og evt. lakrester bliver fjernet.

Da det er dine vinduer, så bestemmer du selvfølgelig selv hvor ofte du vil have dem poleret. Når du er kunde hos os, er du ikke bundet af en aftale som dikterer, hvor ofte vi skal komme forbi. Har du travlt, eller bliver du nødt til at aflyse, så ringer du blot til vores kundecenter. Så finder vi hurtigt en ny tid til dig.

Lyder ovenstående som noget for dig, har du muligheden forat blive en del af vores tilfredse kundegruppe i og omkring Måløv. Udfyld blot vores formular på denne side. Så vil vi herefter kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!