Webpuds

Tune

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Tune

Webpuds består udelukkende af dygtige og erfarne vinduespudsere, som har flere års erfaring med blandt andet pudsning af vinduer i Tune om omegn. Står du derfor og mangler en vinduespudser, som kan opfylde dine behov, kan vi meget vel være din kommende samarbejdspartner.

Gennem de seneste år har vi opbygget en solid erfaring, når det kommer til at polere forskellige typer af vinduer. Vi har derfor erfaring med alt fra nyere til ældre småsprossede vinduer, og vi ved hvad der skal til, for at skabe et godt og langtidsholdbart resultat. Uanset hvordan dine vinduer ser ud, så sørger vi for altid at give dem en grundig og dybdegående behandling. Det betyder blandt andet, at vi afrenser dine vinduer med grundrens, inden vi starter den egentlige pudsning. Er dine vinduer ekstra beskidte, så giver vi dem en ekstra kærlig hånd, ved at fjerne alt fra gamle malerpletter til os fra madlavning og stearinlys.

Det er utrolig vigtigt, at dine vinduer får en grundig omgang polering flere gange om året. Vi har dog fuld respekt for, at du ikke altid kan finde tid til en omgang vinduespudsning i hverdagen. Når vi derfor skal pudse dine vinduer for dig, så stiller vi heller ingen krav om bindinger og låste aftaler. Det er helt op til dig, hvor ofte du vil have vasket dine vinduer – og det er ligeledes op til dig, hvad tid vi skal komme hjem til dig. Vi sætter pris på tæt og personlig kontakt med vores kunder, og derfor er det vigtigt, at du til hver en tid er tilfreds med vores arbejde. Der er selvfølgelig også mulighed for, at du kan få dine vinduer vasket indefra, hvis du ønsker dette.

Vil du være en del af vores tilfredse kundegruppe i Tune? Hvis ja, så skal du blot udfylde vores kontaktformular på denne side, for at få et uforpligtende tilbud!