Webpuds

Vinduespudsning erhverv

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Vinduespudsning erhverv

Som virksomhed er det vigtigt at fokusere på sine kerneopgaver, da det som oftest er de opgaver som man er bedst til at udføre. At hente hjælp til vinduespudsning fra en ekstern leverandør, viser sig derfor ofte at være en rigtig god investering, sammenlignet med at lade egne medarbejdere varetage vinduespudsningen. Webpuds har stor erfaring med pudsning hos erhverv i Indre By samt Storkøbenhavn.

En professionel samarbejdspartner

Uanset størrelsen på jeres virksomhed eller jeres boligforening, kan I forvente en gennemgående professionel samarbejdspartner, hvis I vælger at indgå en aftale med Webpuds. Vi har nemlig i modsætning til mange andre vinduespudserfirmaer, valgt at opbygge vores virksomhed på grundlag af en solid organisation, som blandt andet omfatter et kundecenter til at tage sig af jeres henvendelser. Vi er derfor altid til at få fat i, hvorfor du som kunde ikke blot er henvist til en telefonsvarer inden for normal åbningstid.

Bred erfaring

Webpuds har en bred erfaring, når det kommer til vinduespudsning hos forskellige typer af erhverv. Vores erhvervskunder omfatter således alt fra små- og mellemstore andelsforeninger, til større virksomheder med firmadomiciler i Indre By. Vi har derfor erfaring med at løse et bredt spektrum af forskellige opgaver, hvorfor vi kun sjældent må takke nej til en given erhvervsopgave. Somme tider sker det dog, at vi ikke er det rette match for den virksomhed som vi anmoder om at få et tilbud fra os. I så fald vil vi hellere være ærlige og takke nej til en opgave, end at takke ja til en opgave som vi ikke er fuldt ud kvalificerede til.

Gode priser på faste abonnementsløsninger

Når vi udfører vinduespudsning til erhverv, sker det som oftest på abonnementsbasis. Som fast kunde hos os, drager du nemlig gavn af de gunstige abonnementspriser som vi tilbyder vores erhvervskunder. I skal selvfølgelig altid være velkomne til at indgå en fleksibel ordning med os, hvor vi kun rekvireres ved behov. En FLEX-løsning giver dog ikke samme rabatter som vores abonnementer til erhverv. Husk på at vores abonnementsløsninger kan tilpasses fuldkomment jeres behov, således at I hverken får poleret vinduer i større eller mindre grad end at i har behov. Eksempelvis giver et erhvervsabonnement jer mulighed for, at vi kun pudser jeres vinduer indvendigt hvert anden eller tredje gang, hvis dette måtte ønskes.

Fokus på kvalitet

Hos Webpuds er vores største fokuspunkt, at levere en ydelse som giver god værdi for pengene. Vi har derfor valgt ikke udelukkende at konkurrere på prisen, men at finde en fornuftig mellemvej hvor kvaliteten er i top til en fair pris. Vi mener nemlig at det kan ses på slutresultatet, hvis vores vinduespudser ikke får afsat den nødvendige tid som din opgave kræver, hvis den skal løses tilfredsstillende.

Gratis opmåling og tilbudsgivning

Ønsker I at se hvor billigt kvalitetspudsning kan udføres, vil vi hellere end gerne udarbejde et uforpligtende tilbud til jer. Vi kan både udregne et tilbud til jer, hvis I på forhånd kender antallet af glasflader, eller kan alternativt tilbyde jer gratis opmåling af jeres ejendom. Indtast blot jeres oplysninger herunder – så kontakter vi jer for en uforpligtende snak.