Webpuds

Butikker

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Butikker

Er du ejer af en butik i København eller omegn, så kan Webpuds hjælpe dig med vinduespoleringen! Vores vinduespudsere har mange års erfaring med pudsning af vinduer i erhvervsejendomme og butikker, hvorfor vi kan forsikre dig om, at du står tilbage med et skinnende resultat, når du får dine vinduer poleret af os.

Lad os klare arbejdet for dig

Hverdagen kan være travl, og det er derfor ikke altid ligetil at finde tid til vinduespudsningen. Som butiksejer er der mange andre ting som du produktivt kan bruge din tid på, og derfor er det bestemt en fordel af overlade noget af det praktiske arbejde til professionelle. Vi kan med stolthed sige, at vi, med vores fleksible ordninger og professionelle produkter og materialer, er det helt rette vinduespudserfirma for dig. Så lad os om vinduespudsningen i din butik, så du kan bruger tiden på det, som du er bedst til i stedet.

Pudsning af store glaspartier og mindre vinduer

Uanset størrelsen på butikkens glaspartier, og uanset hvor mange ruder der er i din butik, så sørger vi altid for at tilpasse vores arbejde til dine vinduer. Ud over den almindelige vinduespudsning, tilbyder vi nemlig også en grundigere rens hvis der er behov for dette. Denne service har du selvfølgelig også selv mulighed for at bestille, hvis du kan se, at vinduerne trænger til en ekstra kærlig hånd.

Har glaspartierne i butikken ikke været pudset i over et år, eller er der spor af gamle klistermærker og andet, så har de højst sandsynligt brug for en omgang grundrens. Når du bestiller en grundrens, vil der ud over den almindelige vinduespudsning blive brugt et specielt knivblad, som kan fjerne overstående. Har du lige fået renoveret butikken, eller sidder der gamle malerpletter på vinduerne, så tilbyder vi ligeledes at fjerne disse med en bygningsafrensning, som også er et tillæg til den aftalte vinduespudsning. Uanset hvor beskidte dine vinduerne end måtte værre, så sørger vi altid for, at de står skinnende tilbage, når vi er færdige med vores arbejde.

Fleksibel eller fast ordning?

Vi er, hos Webpuds, meget fleksible, og derfor tilbyder vi mange forskellige ordninger for dig som kunde. Hvis du kun finder det nødvendigt at få dine vinduer pudset udefra, så laver vi blot en aftale om dette. Ønsker du derimod at få dine vinduer pudset indefra også, så laver vi en aftale om en inde-ude pudsning. Kan du ikke allerede nu beslutte dig for hvilken ordning du vil have, eller kan du ikke nu beslutte dig for hvor ofte der bliver tid og plads i budgettet til en omgang pudsning, så laver vi blot en flexordning. Her vil du modtage en mail fra os hver måned, hvor vi angiver hvilke dage og tider vi er i netop din by. Du skal blot kontakte os med tid, dato og hvilken service du ønsker, når du ønsker vinduerne i din butik pudset.

Kontakt os, og lad os give dig et uforpligtende tilbud! Vi glæder os til at høre fra dig.