Webpuds

Kontor

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Kontor

Hvis du sidder på et kontor med vinduer, så ved du hvor vigtigt det er med rene ruder. Skinnende vinduer er et must, når man sidder på kontoret dagen lang, og det er derfor vigtigt at de bliver holdt rene. Vi, hos Webpuds, har mange års erfaring med vinduespudsning af erhvervsejendomme og kontorer i København og omegn, og vi kan derfor garantere dig, at dine vinduer altid står skinnende tilbage, når vi er færdige med dem.

Alt fra enmandskontorer til større kontorbygninger

Uanset størrelsen på dit kontor og mængden af vinduer, så tager vi os selvfølgelig den nødvendige tid til pudsningen. Vores mål er at opnå din fulde tilfredshed, og det opnår vi kun når vi udfører et grundigt stykke arbejde. Derfor er der selvfølgelig ingen forskel på servicen, uanset om du sidder på enkeltmandskontor, eller sidder i en større bygning.

Ligger kontoret ikke i stuen eller på 1. sal, så er dette ligeledes ikke et problem. Vores erfarne vinduespudsere er professionelle, og de ved derfor hvordan vinduer i høje højder skal behandles. Det er derfor ikke et problem, hvis du arbejder på. 2. sal eller derover.

Opnå rabat gennem fast aftale

Laver du en fast aftale om vinduespudsning i samarbejde med os, vil du opleve fordele så som frekvensrabat, som du kan læse mere om i vores standard betingelser. Der er derfor mange fordele ved, at du laver en fast ordning med os, uanset hvor ofte du skal have pudset vinduerne på kontoret. Du bestemmer selv om vi skal komme ud hver 4., 8., 12., 16. eller 26. uge, og du bestemmer ligeledes hvilken service du ønsker. Vi tilbyder nemlig både at pudse dine vinduer udefra, indefra eller begge dele. Vi har tre ordninger, som du kan vælge imellem, alt efter hvad der passer bedst til kontoret. Ønsker du eksempelvis ikke at få vinduerne pudset indefra hver gang vi kommer ud til dig, så kan vi aftale en ’skiftevis ude + inde-ude pudsning’, så vi stadig pudser dine vinduer udefra, når der er behov for dette. Det er helt op til dig som kunde, hvad du har brug for, og derfor tilpasser vi selvfølgelig vores arbejde dig.

Fleksibilitet gennem en flexordning

Ønsker du ikke at lave en fast aftale med det samme, så tilbyder vi også en fleksible ordning – en såkaldt flexordning. Her sender vi en mail til dig hver måned med dato og tid for hvornår vi er i netop din by. På den måde kan du hver måned selv afgøre, om kontorets vinduer trænger til en omgang pudsning.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores tilbud, eller læs mere om vinduespolering i din by for flere informationer. Vi glæder os til at høre fra dig!