Webpuds

Andelsboligforeninger

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Andelsboligforeninger

Med en andelsboligforening er det nødvendigt, at du har kendskab til en dygtig vinduespudser. Mange begrænser nemlig din mulighed for at få pudset alle vinduerne i foreningen, da de ikke polerer vinduer, som ligger højere oppe end 1. sal. Derudover risikerer du ligeledes, at vinduespudsningen ikke bliver udført ordenligt, fordi der ikke bliver brugt den nødvendige tid på ruderne. Vi, hos Webpuds, har som formål at opnå din fulde tilfredsstillelse, hvilket vi ikke får uden en grundig omgang vinduespudsning. Derfor garanterer vi dig for, at dine vinduer står skinnende tilbage, hvis du lader os om arbejdet.

Kvalitetspudsning uanset etage

Hos Webpuds lader vi os ikke begrænse af højder, for vi står nemlig ikke på stiger og udfører arbejdet. Vores erfarne vinduespudsere er professionelle, og de har derfor de helt rette metoder til at pudse vinduer, uanset hvilken etage de er på, hvilket er uhyre vigtigt for en andelsboligforening. Vi sørger til hver en tid for, at alle andelslejlighedernes vinduer får samme grundige vinduespolering, så ingen står skuffede eller sure tilbage.

Gamle malerpletter og klistermærker

Har I lige fået renoveret eller malet ejendommen, så sker det desværre ofte, at der sætter sig rester fra maling, cement, lak eller olie på vinduerne. Dette kan vi naturligvis ikke fjerne med en almindelig vinduespudsning, og derfor tilbyder vi den ekstra service, at give vinduerne en bygningsafrensning, hvis der er behov for dette. Du bliver selvfølgelig underrettet, hvis vi finder dette nødvendigt, og du kan også bestille en afrensning selv, når vi indgår en aftale med dig.

Er vinduerne blot beskidte fordi de ikke er blevet pudset i over et år, eller fordi der sidder klistermærker eller rester fra samme på ruderne, så har vi ligeledes mulighed for at give dem en grundrens inden selve pudsningen. Vi bruger altid materialer som er tilpasset vinduerne i foreningen, så vi på den måde opnår det bedste resultat.

Fleksible løsninger og ordninger

Uanset om du ønsker at have en fast aftale med os eller en flexordning, så er vi altid fleksible når vi skal indgå en aftale med dig. Du vil altid selv være med til at fastsætte den ordning der er bedst for dig, og derfor vil aftalen altid være tilpasset din andelsboligforening. Vi tilbyder som nævnt en flexordning, hvor du har mulighed for at kontakte os hver måned, med den tid der passer dig bedst. Dette sker ved, at vi sender dig en månedlig mail om hvilke dage og tider vi er i netop din by. Ønsker du derfor at vinduerne i andelsboligforeningen skal pudses den givne måned, så kontakter du os blot med en mail eller et opkald. Derudover kan du også lave en fast aftale med os, hvor vi kommer ud til dig hver 4., 8., 12., 16. eller 26. uge, hvor der ligeledes vil være mulighed for rabat. Du bestemmer selv om vi skal pudse dine vinduer udefra, på begge sider eller lave en aftale hvor vi skifter mellem de to. Valget er dit!

Så lad os høre fra dig! Ring og få et direkte tilbud, eller undersøg nærmere om vinduespudsning i netop din by, ved at indtaste dit postnummer på vores side.