Webpuds

Hvidovre

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Hvidovre

Søger du en vinduespudser, som har styr på sit håndværk og som overholder de aftaler der laves? Så lad Webpuds om at polere dine vinduer!

Man skulle tro, at alle vinduespudsere var ens, og den eneste forskel mellem firmaerne var prisen. Sådan er det dog langt fra. Der er nemlig stor forskel på hvor lang tid de enkelte firmaer afsætter til en given opgave, hvorfor der naturligt nok også er forskel på slutresultatet.

Du kan trygt vælge os:

Webpuds pudser vinduer overalt i Hvidovre. Om du bor på tredje sal eller i en et-etages villa, spiller derfor ikke den store rolle for os. Vi pudser ligeledes vinduer for virksomheder og institutioner, hvor vi favner bredt og har erfaring indenfor mange forskellige felter. Lige netop derfor, er vores kundegruppe i Hvidovre for tiden i kraftig vækst.

Udover faglighed og service, er fleksibilitet er et nøgleord for os. Du vælger eksempelvis selv hvor tit at du ønsker at dine vinduer skal pudses, og er således ikke tvunget til at få pudset vinduer i bestemte intervaller. Det er ligeledes også op til dig, hvorvidt at du ønsker at vi skal pudse dine vinduer indendørs eller ej. Eksempelvis kan du sagtens vælge at pudse vinduerne selv indendørs, eller blot lade os pudse vinduerne indefra nogle ganske få gange årligt.

Er du i tvivl om vi kan leve op til dine forventninger? Så husk på, at vi giver pengene tilbage, såfremt at du ikke er tilfreds med resultatet. Vi lever af tilfredse kunder, og sigter derfor mod altid at levere den bedst mulige ydelse til prisen.