Webpuds

Jyllinge

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Jyllinge

Mangler du en dygtig vinduespudser i dit lokalområde, som med sikkerhed vil udføre et grundigt stykke arbejde? Hvis ja, så er du kommet den rette leverandør.

Webpuds har mange års erfaring med vinduespudsning i Jyllinge og omegn. Gennem tiden har vi derfor fået erfaring med pudsning af mange forskellige typer af vinduer, så uanset om dine vinduer er nye, småsprossede eller tre-lags-vinduer, så kan vi garantere dig et resultat som taler for sig selv.

Det er vigtigt, at dine vinduer får den rette behandling, for ellers vil mindre partikler og unødvendig snavs ikke blive fjernet. Jyllinge ligger som bekendt tæt på havet, hvorfor at der er en stor chance for, at der sætter sig salt og andre uønskede partikler på dine vinduer. Vi sørger derfor altid for at give dine vinduer en grundrens inden den egentlige vinduespudsning, og vi kan ligeledes forsikre dig om, at vi kun bruger materialer som er tilpasset dine vinduer.

Vi elsker tilfredse kunder, og derfor går vi højt op i at have en personlig kontakt med dig som kunde. Dette betyder blandt andet, at du helt selv fastlægger hvornår og hvor ofte vi skal komme og pudse dine vinduer. Du er på intet tidspunkt bundet hos os, og der er altid mulighed for at rykke en aftale, hvis en aftalt tid ligger ubelejeligt. Du bestemmer ligeledes selv, om vi skal vaske dine vinduer udefra, indefra eller begge dele. Er dine vinduer udsat for os fra eksempelvis madlavning, brændeovn og stearinlys, så er det en god idé hvis de også bliver vasket indefra. På den måde opnår vi det bedste resultat, og vi kan dermed forsikre dig om, at du bliver tilfreds med vores arbejde.

Udfyld vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud! Vi vil se frem til at få en snak med dig, og vi håber på at du vil blive en del af vores tilfredse kundegruppe i Jyllinge.