Webpuds

Karlslunde

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Karlslunde

Vil du i kontakt med en troværdig og serviceminded vinduespudser i Karlslunde? Så er Webpuds svaret!

Vi er en gruppe af dygtige og erfarne vinduespudsere, som gladelig byder dig ind i varmen af vores tilfredse kundegruppe af husejere og lejere fra Karlslunde.

Vi har gennem mange år, specialiseret os i vinduespudsning af parcelhuse og industrikvarterer. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset om der er tale om en opgave i privat- eller erhvervsregi. Kort fortalt, så sætter vi hos Webpuds en ære i at udføre et perfekt resultat, hvorfor vi tager ikke videre, før dine vinduer er helt rene og blankpolerede.

Når vi vasker dine vinduer, sørger vi for at bruge materialer som er tilpasset dine vinduer. Vi bruger eksempelvis skarpe knivblade til at afrense ruderne, så skidt og snavs bliver helt fjernet. Hvis dine vinduer er meget beskidte, så giver vi dem specielvæske inden vi påbegynder polering. På den måde opnår vi det bedste resultat.

Bor du tæt på vandet, anbefaler vi at du konsulterer din vinduespudser omkring, hvor ofte at det er fornuftigt at få pudset vinduerne. Saltpartikler sætter sig hurtigt på glasruder, hvorfor ruderne ofte har brug for at blive renset oftere end det ellers ville have været tilfældet.

Er du ikke tilfreds med resultatet når vi er færdige, så skal du selvfølgelig ikke betale. Vi har nemlig kvalitetsgaranti på vores ydelser, for at sikre at du som kunde altid er tilfreds.

Lyder dette som noget for dig, så skal du blot udfylde formularen på denne side. Vores tilbud til dig er uforpligtende. Det samme gælder ligeledes når vi har lavet en aftale med dig. Du vil på intet tidspunkt være bundet hos os. Det er dine vinduer, og derfor bestemmer du selvfølgelig selv hvor ofte de skal vaskes. Vi glæder os til at høre fra dig!