Webpuds

Kokkedal

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Kokkedal

Behøver pris og kvalitet at hænge sammen? Ikke nødvendigvis. Hos Webpuds pudser vi dine vinduer til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hurtigt ind, og hurtigt ud igen. Sådan er fremgangsmåden blandt mange vinduespudsere i Kokkedal – især de billige af slagsen. Hos Webpuds har vi dog valgt at gøre det anderledes. Vi afsætter den nødvendige tid til hver enkelt opgave, således at du er sikret et slutresultat i topklasse. Vi mener det derfor seriøst, når vi siger at vi er blandt de billigste vinduespudsere i Kokkedal, hvis man ser på hvad du får for dine penge.

Og nej, vi er ikke billige på bekostning af, at du skal binde dig til at få pudset vinduer i tide og utide. Hos os bestemmer du nemlig helt selv, hvor ofte du ønsker at vi skal besøge dig. Vi ved af erfaring, at mange af villaejere tæt på Nivå Bugt, ønsker at få pudset vinduer lidt oftere, end boligejerne længere mod vest. Havet kan nemlig gøre sit på dine glaspartier, hvorfor du bør pudse dine vinduer oftere. I sidste ende er det dog dig der bestemmer, hvorfor vi blot kigger forbi når du synes at du har behov.

Lad os give dig et tilbud på netop din opgave. Følg blot de tre lette ”steps” herunder, hvorefter vores kundecenter vil kontakte dig indenfor blot et enkelt døgn.