Webpuds

Lyngby

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Lyngby

Mangler du en dygtig vinduespudser i Lyngby? Går du op i kvalitet, og ønsker du at vinduespudsningen ikke blot er overfladisk, men også grundig? Hvis du kan svare ja til begge spørgsmål, så er vi hos Webpuds de rette til at løse opgaven!

Webpuds består af et team af dygtige vinduespudsere, der har mange års erfaring med kvalitetspudsning for private, erhvervsdrivende og boligforeninger blandt andet i Lyngby. Vi har især stor erfaring med vinduespolering af boligblokke. Vores vi lader os derfor ikke begrænse, hvis du bor på anden sal eller højere. Hos Webpuds, går vi højt op i god service overfor vores kunder. Dette vil du også kunne mærke, hvis du bliver kunde hos os. Vi har ikke mere travlt end hvad godt er, og gør derfor vores arbejde grundigt. Eksempelvis fjernes genstridigt snavs ved hjælp af et specielt knivblad, således bakterier og snavs bliver fjernet fra dine vinduer før vi går i gang med poleringen.

Det er vigtigt for os, at vi for etableret en god kontakt med dig som kunde. Du skal kunne mærke, at vi er i dit hjem, for at yde en fantastisk service overfor dig. En del af vores gode kundeservice består ligeledes af, at du aldrig er bundet hos os. Det er dine vinduer, og derfor bestemmer du selvfølgelig også selv hvor ofte du vil have dem poleret. Bliver du forhindret eller bliver nødt til at aflyse, så skal du blot ringe til vores kundecenter. Så får vi laver vi en ny aftale, eller udskyder beslutningen til et senere tidspunkt. Som kunde hos os, garanterer vi at vi dukker op inden for et tidsinterval på én time. Du skal derfor ikke bruge hele din dag, på at vente på os, såfremt at du ønsker indvendig vinduespudsning.

Lyder ovenstående som en fleksibel og attraktiv løsning? Vil derfor gerne være en del af vores tilfredse kundegruppe i Lyngby? Hvis ja, så skal du blot udfylde formularen på denne side, så vi kan kontakte dig med henblik på et uforpligtende tilbud.