Webpuds

Vinduespudser på Nørrebro ?

Hvis du mangler sådan én, er du kommet det helt rigtige sted

Få et uforpligtende tilbud
Gør som så mange andre på Nørrebro, Hent et tilbud på vinduespudsning - nemt og hurtigt.

Få et uforpligtende tilbud i København N
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Nørrebro

Har du brug for en vinduespudser, som kan udføre et grundigt og personligt stykke arbejde?

Vi er hos Webpuds stolte af, at have mange tilfredse kunder på Nørrebro. Vi har mange års erfaring i dette område, og vi har derfor en bred faglig viden når det gælder vinduespudsning.

Vi pudser både vinduer hos private og erhvervsdrivende, og hvis du ønsker dine vinduer pudset indefra, så gør vi selvfølgelig også dette. Vi er fleksible, og vi tilpasser derfor vores service dig. Du er ikke bundet af hvornår vi er i dit pågældende område. For hos os, så er det dig der bestemmer, hvor ofte dine vinduer skal vaskes. Du bestemmer med andre ord om du ønsker at få poleret vinduer 2, 4, eller 12 gange om året, da du bedst ved selv, hvor ofte at du har behovet. Må du en dag melde fra, så ringer du blot til vores kundecenter, så vi kan få aftalt en ny tid. Vi afsætter altid den nødvendige tid til hver enkelt opgave, da vi ønsker at du får den bedste helhedsoplevelse som kunde hos os.

Mange boligforeninger på Nørrebro består af blokke med alt fra store glaspartier til småsprossede vinduer. Vi har derfor stor erfaring med såvel pudsning i højhuse samt pudsning af alle tænkelige typer af vinduer. Vores materialer og redskaber er designet til at fjerne al snavs og alle urenheder, således at resultatet bliver i en klasse for sig selv. Vi garanterer dig for, at vores medarbejdere både er grundige og serviceminded. Ønsker du derfor sikkerhed for et skinnende resultat, så er Webpuds derfor det rette valg.

Er du blevet fristet af hvad vi har at tilbyde, vil derfor blive vores næste glade kunde på Nørrebro? Så udfyld vores formular, så vi hurtigst muligt kan kontakte dig med et uforpligtende tilbud.