Webpuds

Roskilde

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Roskilde

Vi er, hos Webpuds, en gruppe er glade og fagligt dygtige vinduespudsere, som sætter pris på glade kunder og skinnende vinduer. Søger du derfor en dygtig vinduespudser i Roskilde, så kan vi helt sikkert hjælpe dig!

Hos Webpuds har vi mange års erfaring med vinduespolering i Roskilde og omegn, ved derfor hvad der kræves for at levere et godt produkt. Spørger du os selv, er vores medarbejdere i en klasse for sig selv, hvilket selvfølgelig kommer dig som kunde til gode i sidste ende. Kort og godt udfører vi hos Webpuds grundig vinduespudsning til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at du som kunde står tilbage med et skinnende resultat.

Uanset om du bor i lejlighed, parcelhus eller har en virksomhed, så ved vi hvordan dine vinduer skal pudses! Er dine vinduer ekstra beskidte, så giver vi dem en omgang grundrens inden vi påbegynder vinduespoleringen. Derudover sørger vi også altid for at rense dine karme, så de ikke også står beskidte tilbage. Vi tilbyder også at vaske dine vinduer indefra hvis du ønsker det – på den opnår du også det bedste resultat. Der sætter sig nemlig også en del snavs på dine vinduer indvendigt – os fra både stearinlys, madlavning og brændeovne er med til at gøre dine vinduer beskidte, og derfor er det vigtigt også at få vasket dine vinduer indefra.

Hos Webpuds går vi højt op i personlig service, hvorfor det er vigtigt for os, at du er tilfreds som kunde. Derfor ønsker vi heller ikke at binde dig til en fast aftale hos os – du skal helt selv bestemme hvor ofte og hvornår vi skal pudse dine vinduer!

Er du blevet fristet, og vil du blive en del af vores tilfredse kundegruppe i Roskilde? I så fald er det eneste du skal gøre, at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så kontakter vi dig med uforpligtende tilbud!