Webpuds

Skovshoved

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Skovshoved

Har du brug for en troværdighed vinduespudser, som har fokus på kvalitet og personlig service?

Webpuds består af en gruppe af vinduespudsere, der har indgående kendskab til vores fag. Dette kendskab til faget, er dannet på grundlag af mange års praktisk erfaring med pudsning af vinduer for både private og virksomheder i blandt andet Skovshoved.

Vores primære fokus er, at du får en fantastisk helhedsoplevelse, så du som kunde, altid ender med et skinnende resultat. Da Skovshoved er en kystby, så har vinduerne som oftest behov for særlig behandling. Saltpartikler sætter sig nemt på vinduerne, og kan give et kedeligt skær. Derfor sørger vi for, at vinduerne bliver renset grundigt af, inden vi påbegynder pudsningen. Vi bruger i denne forbindelse skarpe knivblade, så der ikke sidder overflødigt snavs tilbage på vinduerne, og vi sørger for at tørre både karme og vinduespaneler af, således at hele vinduet tager sig ud fra sin bedste side.

Uanset om du bor i en bygning af ældre eller nyere dato, så sørger vi for at tilpasse vores arbejde til de forskellige typer af glasruder. Derudover tilbyder vi dig ligeledes at vaske dine vinduer indefra, så ruderne så begge sider af glasset fremstår klart og skinnende.

Vores service er personlig, og det er vigtigt for os, at du kan mærke dette. Vi gør aldrig noget halvt, og netop derfor har vi fuld tilfredshedsgaranti. Derudover er du aldrig bundet hos os. Vi ved at vores kunder, samt vores kunders bygninger stiller forskellige behov. Der er forskel på om du er ejer af en villa, lejlighed eller et hotel, og derfor skal du selvfølgelig ikke bindes af en bestemt abonnementsperiode. Du bestemmer helt selv hvor ofte du ønsker at få pudset dine vinduer.

Skal du være vores næste tilfredse kunde i Skovshoved? Så lad os kontakte dig! Udfyld formularen på denne side, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.