Webpuds

Søllerød

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Søllerød

Søger du en vinduespudser, der er kvalitetsbevidst og har erfaring i Søllerød? Vi kan helt sikkert hjælpe dig!

Webpuds består udelukkende af dygtige vinduespudsere, som sætter en ære i at yde en god service for dig som kunde. Vi har mange års erfaring med vinduespudsning hos private og virksomheder i Søllerød, og vi ved hvad der skal til for at opnå gode resultater. Når du er kunde hos os, så vil du opleve, at vi gerne går den ekstra mil for dig som kunde. Vi er grundigere end mange af vores konkurrenter, og vi sørger altid for, at selv det mindste snavs bliver fjernet. Uanset om du har nye eller ældre småsprossede vinduer, så bruger vi kun produkter og materialer, som er tilpasset vinduerne. Er dine vinduerne ekstra beskidte, så giver vi dem altid grundrens inden selve vinduespudsningen, så alt fra os, partikler og malerpletter bliver fjernet.

Du bestemmer helt selv hvor ofte vi skal pudse dine vinduer, og du er på intet tidspunkt bundet hos os. Det er med andre ord ikke et krav, at vi skal vaske dine vinduer hver måned. Det er derfor helt op til dig, om de skal pudses 3 eller 30 gange om året, og du bestemmer ligeledes selv hvornår det skal være. Ønsker du dine vinduer vasket indefra, så gør vi selvfølgelig også det! Det er din tilfredshed som kunde, der betyder noget for os, så derfor sætter vi også stor pris på tæt kundekontakt og personlig service.

Har du lyst til at blive del af vores tilfredse kundegruppe i Søllerød? Udfyld kontaktformularen på denne side, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud!