Webpuds

Solrød Strand

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Solrød Strand

Mangler du tid i hverdagen, og har derfor brug for hjælp til det praktiske? Så lad Webpuds hjælpe! I vores virksomhed møder du udelukkende dedikerede og servicemindede vinduespudsere, der har erfaring med vinduespudsning i Solrød Strand, og andre steder langs Køge Bugt. Vi garanterer dig altid et skinnende resultat, hvorfor vi du selvfølgelig ikke skal betale, hvis vi mod forventning ikke er i stand til at levere dette.

Hos Webpuds går vi højt op i kvalitet. Vi er grundige i vores arbejde, hvilket du vil kunne mærke som kunde hos os. Når vi pudser vinduer, så sørger vi altid for at bruge de bedste materialer. Vi arbejder blandet andet med skarpe knivblade, for at fjerne selv de små bakterier og partikler, som kan sætte sig på vinduet. Bor du tæt på vandet, så har dine vinduer tit brug for ekstra opmærksomhed, da saltpartikler fra havet kan ophobe sig på de lodrette flader. Er dine vinduer meget beskidte, bruger vi gerne ekstra tid på dem, ved at give dem en specielrens inden poleringen. Derfor afsætter vi altid nok tid til at kunne løse din opgave ordentligt. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan mærke den gode service, når vi arbejde i og omkring dit hjem.

Uanset om du bor i lejlighed eller parcelhus, så udfører vi altid et grundigt stykke arbejde, og tilbyder dig i denne forbindelse at få pudset vinduer både udvendigt og indvendigt, alt efter behov. Det er en vigtig del af vores kundeservice, at du ikke føler dig bundet som kunde. Det er dine vinduer, og du bestemmer selvfølgelig selv hvor ofte de skal pudses. Derfor er du ikke tvunget til at tegne en abonnementsaftale med os.

Ønsker du at blive en del af vores tilfredse kundegruppe i Solrød Strand? Hvis ja, så skal du blot udfylde vores kontaktformular på denne side. Vi vil derefter kontakte dig med et uforpligtende tilbud.