Webpuds

Vinduespolering

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Vinduespolering

Vinduespolering er ikke raketvidenskab, men kræver på den anden side det rette udstyr og det rette håndelag. Som kunde hos Webpuds, kan du sove trygt om natten, velvidende at dine vinduer altid vil få den bedste behandling. Vores vinduespudsere sørger nemlig for altid at levere et stykke kvalitetsarbejde, når de er ude for at polere vinduer. Professionel vinduespolering i høj kvalitet er billigere end mange tror!

Læn dig tilbage og nyd resultatet!

Der er et hav af gode grunde, til at lade en fagmand til at stå for din vinduespolering. Først og fremmest frigør du tid, som du sikkert kunne bruge mere fornuftigt end på vinduespolering. Herudover vil du opleve at en vinduespudser vil kunne polere dine vinduer meget hurtigere, end du der ikke beskæftiger dig professionelt med vinduespolering vil kunne gøre det. Sidst men ikke mindst vil resultatet hos fagmænd ofte være pænere, sammenlignet med gør-det-selv vinduespolering.

Som kunde hos Webpuds, kan du nyde godt af vores fleksible betingelser. Du bestemmer således helt selv hvorvidt at du ønsker en abonnementsordning, eller at du blot ønsker at kontakte os ved behov. Vi ved at vores kunders behov og personlige standarder er meget forskellige, hvorfor alle ikke vil have gavn af en fast abonnementsløsning hos os. Du er derfor som kunde fri til at skifte abonnement løbende, eller at vælge en ordning hvor eksempelvis udvendig vinduespolering og ude-inde polering kombineres skiftevis.

Villa, etageejendom eller virksomhed?

Rigtig mange af vores medarbejdere, har årelang erfaring indenfor vinduespolering, hvorfor at vi har erfaring med polering af mange forskellige typer af vinduer i flere forskellige typer af ejendomme. Ingen kunder er for store eller for små for os, hvorfor vores kundesegment rummer alt fra privatkunder i rækkehuse, til boligforeninger og større danske virksomheder.

Uanset hvem du er, samt hvilke typer af vinduer som du ønsker pudset, giver vi altid et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Første pudsning klares altid til aftalt pris, hvorefter vores vinduespudser vil kontrollere om der er overensstemmelse mellem den aftalte ydelse og den egentlige opgave. Er du tilfreds med den leverede ydelse, kan du overveje om du vil fortsætte som FLEX-kunde, eller om du ønsker en abonnementsordning. Er det sidste tilfældet, kvitterer vi selvfølgelig med en god rabat til dig som kunde. Vælger du at fortsætte som FLEX-kunde, kan vi betrygge dig med, at du selvfølgelig stadig får vinduespolering til en billig penge. Vores effektive vinduespudsere muliggør nemlig, at vi kan holde priserne ned, til glæde for dig som kunde.

Få dine forventninger opfyldt!

Vil du have et slutresultat som du kan være stolt af, tilbyder vi at give dig et gratis og 100% uforpligtende tilbud. Benyt blot postnummer-feltet herunder, for at læse mere om vinduespolering i netop din by, eller gå direkte til vores tilbudsrekvirering såfremt at du allerede er klar til at modtage et tilbud. Grundet vores store kundetilfredshed, er du som kunde altid dækket af vores kvalitetsgaranti. Skulle der mod forventning ske en smutter, således at du som kunde ikke er helt tilfreds, tilbyder vi således at annullere din faktura eller at tilbyde en gratis ompudsning. Det manglede da bare!