Webpuds

Vinduespudser

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Vinduespudser

Hvad kan du forvente af din vinduespudser? Svaret på dette spørgsmål er langt fra det samme, hvis du spørger flere forskellige vinduespudserfirmaer. Det er nemlig forskelligt hvor god en service du bliver stillet overfor, når du får besøg af en vinduespudser. Hos Webpuds går vi højt op i, at du som kunde er tilfreds. Er vores medarbejdere sure, eller efterlader de dine vinduer i halvbeskidt tilstand, så opnår vi selvfølgelig ikke denne tilfredshed. Det er derfor rigtig vigtigt for os, at vores medarbejdere er troværdige, rare og kundemindede når de kommer ud til dig. Du skal nemlig føle dig tryg ved at have en af vores medarbejdere i og omkring dit hjem.

Hvad kan vi? Selve vinduespudsningen:

At udføre et grundigt stykke arbejde, er vores ultimative mål hos Webpuds. Vi ved hvad kvalitet betyder, og vi forlader derfor ikke dit hjem eller din virksomhed, hvis pudsningen ikke er i orden. Når der skal poleres vinduer, er det vigtigt at arbejdet bliver gjort ordentligt, for ellers er selve pudsningen ligegyldig. Dette betyder blandet andet, at dine vinduer skal igennem en særlig behandling hvis de er ekstra beskidte. Uden denne behandling vil en almindelig pudsning nemlig være overflødig. Har du eksempelvis lige fået renoveret din ejendom, så kan der sidde rester af maling, olie eller andet på vinduerne, som ikke går væk ved en almindelig vask. Vores vinduespudsere derfor specialiseret os i at bruge de rigtige materialer og værktøjer til at fjerne snavs og smuds, som ikke let fjernes normalt. Det betyder at vi både tilbyder at give dine vinduer en grundrens og/eller en bygningsafrensning, hvis dine vinduer har behov for dette. Har du ikke selv bestilt en ekstra rensning, så vil vi stadig gøre dig opmærksom på, hvis det er nødvendigt. En vinduespudser fra Webpuds vil nemlig nemlig nødigt forlade dit hjem, uden at dine vinduer skinner.

Hos Webpuds polerer vi alle former for vinduer i et bredt udsnit af forskellige ejendomstyper. Det betyder at vi både kan klare alt fra grundig vinduespudsning af ældre småsprossede vinduer, til grundig pudsning af nye fire-lags-ruder. Du behøver derfor aldrig være i tvivl om, om vi nu kan udføre et godt stykke arbejde på dine ruder.

Kan jeres vinduespudser pudse vinduer i højden?

Selvfølgelig! Med de rette teknikker og arbejdsmetoder, er det bestemt ikke et problem at pudse vinduer på 4. sal eller derover. Vi bruger ikke stiger til vores arbejde, og netop derfor er vi ikke begrænset af eventuelle stillads eller stigehøjder. Vores vinduespudsere har mange års erfaring inde for dette fag, og der er derfor ingen grund til bekymring, hvis du sidder på kontor eller bor højt oppe.
Du vil opleve at det langt fra er alle vinduespudsere, som vil pudse dine vinduer, hvis din bolig er på mere end ét plan, eller hvis du blot bor i lejlighed i en etageejendom. Vi lader os dog ikke begrænse, og du kan derfor sagtens lave en aftale med os, uanset om du arbejder eller bor i en fleretagesejendom.

God kundeservice – en vigtig del af vinduespudsningen

En god vinduespudser er selvfølgelig troværdig og skal være rar at have i sit hjem. Derfor går vi hos Webpuds højt op i, at alle vores medarbejdere er kundemindede, og yder en god kundeservice når de er hos dig. Hvis du i din aftale med os, også skal have dine vinduer pudset indefra, så er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at have os i dit hjem. Derfor fremstår vi selvfølgelig altid smilende overfor dig, og du er velkommen til at stille spørgsmål til os, mens vi er i dit hjem.

Skinnende vinduer er ikke i sig selv nok, hvis du som kunde, skal have en god helhedsoplevelse. Derfor sigter vi efter at give dig en god oplevelse, så du i fremtiden ser frem til at få os på besøg, når vi skal renser dine vinduer.

Ønsker du en pris på netop din opgave?

Så udfyld dit postnummer herunder, eller gå direkte vores rekvireringsformular hvor du kan anmode om et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespolering. Vi overholder selvfølgelig altid den aftalte førstegangspris, som vi giver dig på mail eller telefon!