Webpuds

Vinduespudsning privat

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Vinduespudsning privat

Sætter du pris på at dine vinduer i dit hjem altid tager sig ud fra sin bedste side? Så bør du overveje at bruge en fagmand til selve vinduespoleringen. Webpuds medarbejdere har i mange tilfælde årelang erfaring, og har derfor såvel den nødvendige faglige erfaring såvel som stor erfaring med kundeservice. Som privat kunde hos os, er du derfor altid sikret et resultat som du kan være tilfreds med, i mange uger af gangen.

Overlad vinduespudsningen til fagmænd

Det er nok de færreste husejere, som elsker at pudse deres vinduer. Skal vinduerne pudses ordentligt, tager det nemlig hurtigt en del tid for den uøvede gør-det-selv vinduespudser. Er resultatet ydermere ikke fuldkommen tilfredsstillende, kan du meget vel ærgre dig efterfølgende. Vil du være sikker på at få et tilfredsstillende resultat gang på gang, bør du lade en professionel vinduespudser om opgaven. Så er du nemlig sikret at det helt rette værktøj benyttes, samtidig med at du får frigjort værdifuld tid, som du vil kunne bruge på vigtigere ting end vinduespudsning. En privat vinduespudsning er faktisk ikke så dyr, som mange går rundt og tror. Vores priser starter ved blot 199,- for udvendig pudsning. Billigere fås kvalitetspudsning næppe!

Villa, rækkehus eller lejlighed?

Uanset om du bor i jordhøjde eller om du bor i en etageejendom, står vi altid klar til at hjælpe. Vores vinduespudsere er ikke bange for at pudse i højden, hvorfor at vi har mange private kunder i blandt andet etageejendomme. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvorvidt at du blot ønsker udvendig vinduespudsning, eller om du også ønsker indvendig vinduespudsning. Er du FLEX-kunde hos os, kan du nemt og enkelt vælge fra gang til gang, hvorvidt at du ønsker indvendig pudsning eller ej. Selv hvis du vælger at tegne et abonnement med os, får du mulighed for at få foretaget skiftevis inde-ude pudsning og ude pudsning, hvis du ikke har behov for indvendig pudsning hver eneste gang. Vi anbefaler dog at du også får pudset vinduer indendørs, da mados og partikler fra blandt andet stearinlys, hurtigt sætter sig på dine glasflader.

Kunden har altid ret

Kundetilfredshed er vores vigtigste fokuspunkt hos Webpuds. Derfor har vi valgt at tilbyde fuld tilfredshedsgaranti på vinduespudsning udført af os. Med garantien i hånden, kan du til enhver tid bede om en ny pudsning af dine vinduer, eller alternativt få din faktura annulleret. Har du spørgsmål til din vinduespudsning, er du altid velkommen til at spørge om råd og vejledning, enten direkte hos vinduespudseren eller hos en medarbejder i vores kundecenter. Vi hjælper dig hellere end gerne hvis du har spørgsmål om os eller vores arbejde!

Du er blot 2 klik væk fra et tilbud

Kunne du tænke dig at vide, lige netop hvor billigt at vi kan pudse dine vinduer? Så udfyld enten dit postnummer herunder, for at læse mere om privat vinduespudsning i din by, eller gå direkte til vores tilbudsformular hvis du vil have et tilbud med det samme. Vores tilbud er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende, hvorfor du altid kan takke nej, hvis du ikke ønsker at benytte vores tilbud.