Webpuds

Lejligheder

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Lejligheder

Det er ikke altid ligetil at finde den rette vinduespudser til at polere vinduerne i din lejlighed. Ofte pudser de ikke dine vinduer, hvis du bor højere oppe end på første sal, og du risikerer ligeledes, at arbejdet ikke bliver udført ordenligt. Webpuds har derimod mange års erfaring med pudsning af vinduer i lejligheder i København og omegn. Vi ser muligheder hvor andre ser udfordringer, og vi garanterer til hver en tid, at du bliver tilfreds med resultatet.

Bor du på 3. sal? – intet problem

Tænk hvis du skulle pudse dine vinduer udefra, når din lejlighed ligger på 4. sal. Det er bestemt ikke ligetil og det bliver hurtigt en farlig opgave, hvis du ikke er øvet. Derfor før du ofte klogt i at overlade arbejdet til en erfaren og dygtig vinduespudser, når vinduerne i lejligheden trænger til en god omgang polering.

Heldigvis er der masser af hjælp at hente hos Webpuds. Vi er bestemt ikke bange for at udføre ordentlig kvalitetspudsning selv hvis din lejlighed ligger på 4. sal. Vores vinduespudsere har i mange pudset vinduer i lejlighedskomplekser, og vi kan derfor garantere dig et skinnende resultat.

Ny eller gammel lejlighed? Vi tager os godt af alle vinduer!

Uanset om der er ældre småsprossede eller nyere vinduer i din lejlighed, så har vi de helt rigtige materialer til dem. Er dine vinduer meget beskidte på grund af os fra madlavning, stearinlys og andet, så har dine vinduer måske behov for en grundrens ud over den almindelige vinduespudsning. Er der ligeledes gamle malerpletter eller rester fra renovering af din lejlighed, så skal dine vinduer have en ekstra kærlig hånd i form af en bygningsafrensning. Begge servicer er tillæg til den almindelige vinduespudsning, hvorfor vi altid tager kontakt til dig som kunde, hvis vi finder dette nødvendigt. Du har selvfølgelig også mulighed for på forhånd at bestille denne ekstra service, når du laver en aftale med os.

Kvalitetspudsning fra begge sider

Kvalitetspudsningen er selvfølgelig ikke begrænset til ydersiden af dine vinduer. Du har ligeledes mulighed for at lave en aftale med os om pudsning af vinduerne i din lejlighed indefra, hvis du ønsker dette. Vi tilbyder altså både at lave en aftale med dig omkring polering af dine vinduer udefra eller en inde-ude pudsning. Finder du det ikke nødvendigt med en polering indefra hver gang, så er vi selvfølgelig fleksible med dette. En sådan ordning kalder vi for ’skiftevis udefra + inde-ude pudsning’. Ønsker du slet ikke, at vi skal lav en fast aftale, så giver vi dig ligeledes mulighed for en flexordning, hvor du hver måned kan bestemme dig for, hvornår du vil have vinduerne pudset i din lejlighed. Vi sender dig blot en mail hver måned, hvor vi informerer dig om de dage og tider vi befinder os i din by.

Lad os give dig et tilbud! Kontakt os direkte, eller læs mere om vinduespudsning i din by, ved at angive dit postnummer herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!