Webpuds

Rækkehuse

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Rækkehuse

Bor du i rækkehus vil du opleve, at mange vinduespudsere ikke polere vinduerne på 1. sal, hvis du har sådan en. Derudover sker det desværre også alt for ofte, at vinduespudsere ikke tager sig den tid, som dine vinduer kræver, og derfor bliver resultatet ikke ordenligt. Hos Webpuds garanterer vi dog altid et tilfredsstillende resultat. Det er dine behov, der styrer hvordan og hvor lang tid vi skal bruge på pudsningen, og vi forlader ikke dit hjem før vinduerne står skinnende tilbage.

Hvilken service kan vi tilbyde?

Vi er, hos Webpuds, meget fleksible, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også fleksible løsninger. Vores såkaldte flexordning er lavet til dig, som ikke med det samme ønsker en fast aftale med os. Vi sender dig med denne ordning en mail hver måned, som fortæller dig hvornår vi befinder os i netop din by. Ønsker du derfor at få vinduerne i rækkehuset pudset, så giver du os blot meddelelse om hvornår det passer dig.

Derudover er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan lave en fast aftale med os omkring kvalitetspudsning af dine vinduer. Her har du både mulighed for at lave en aftale om pudsning udefra, inde- og udefra eller en blanding af disse.

Beskidte ruder og gamle malerpletter

Er dit rækkehus lige blevet malet eller renoveret, eller har du blot børn i huset, som ikke kan holde deres fingre fra vinduerne? Så kræver dine vinduer måske en ekstra kærlig hånd. Når vi laver en aftale med dig om pudsning af dine vinduer, så tilbyder vi også at give ruderne en omgang grundrens og/eller bygningsafrensning. Hvis dine vinduer ikke har været pudset i over et år, eller hvis der sidder rester fra gamle klistermærker eller glasmaling, så er en almindelig vinduespudsning ikke nok, hvis du ønsker det bedste resultat. En grundrens vil her være nødvendig, hvorfor vi selvfølgelig informere dig om dette. Sidder der gamle malerpletter eller rester fra en renovering, så er en bygningsafrensning nødvendig for et skinnende resultat.

Uanset hvor beskidte vinduerne i dit rækkehus er, så har vi altid de rette materialer og produkter til at udføre en perfekt omgang vinduespolering. Du kan derfor trygt stole på, at vi til hver en tid udfører et ordenligt stykke arbejde.

Rækkehus i 1 eller 2 plan?

Vi lader os ikke begrænse af, at dit hus har en 1. sal. Vores vinduespudsere har gennem mange års erfaring, fundet de bedste metoder til at polere dine vinduer både indefra og udefra, og du skal derfor ikke være bekymret for, at arbejdet ikke bliver gjort ordenligt, blot fordi der er en 1. sal.

Tag kontakt til os direkte, eller læs mere om vinduespudsning i din by, ved at indtaste dit postnummer på vores forside. Hermed kan du se og læse mere om vores tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!