Webpuds

Villaer

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Villaer

Bor du i villa i København eller omegn? Så har vi et godt tilbud til dig! Med vores motto ’pålidelig kvalitetspudsning’, sørger vi altid for at udføre et arbejde, som du som kunde med garanti vil blive tilfreds med. Uanset om du har fire eller tyve vinduer i din villa der skal pudses, og uanset om dine vinduer er ældre og småsprossede eller nyere fire-lags, så har vi et godt tilbud til dig!

Hvilke løsninger kan vi tilbyde dig?

Nogle vinduespudsere tilbyder ikke at polere vinduerne i din villa indefra, hvilket er en skam. Ønsker du det bedste og mest skinnende resultat, så skal du nemlig have pudset dine vinduer fra begge sider. Derfor tilbyder vi selvfølgelig om inde-ude pudsning af vinduerne i din villa. Selvfølgelig tilbyder vi også udelukkende at pudse dine vinduer udefra, hvis du ønsker dette. Det er dit hjem, og du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvilken løsning der er bedst for dig. Vi er, hos Webpuds, altid fleksible når vi skal lave en aftale om vinduespolering af din villa.

Vi har fuld forståelse for, at hverdagen kan være travl, og derfor er det ikke altid ligetil at fastsætte datoer langt ud i fremtiden gennem en fast aftale omkring vinduespudsning. Hvis du ikke ønsker at lave en fast aftale med os, så har du derfor mulighed for at indgå en flexordning. Med en sådan ordning, får du en månedlig mail om hvilke dage og tider vi befinder os i netop din by. Derefter har du så mulighed for at kontakte os, hvis du ønsker vinduerne i din villa pudset. Du skal blot informere os om hvilken dag og tid der passer dig, og hvilken service du ønsker den givne gang.

Villa i to plan eller mere

Bor du i en større villa med flere etager, så lader vi os ikke begrænse af dette. Vores vinduespudsere har mange års erfaring inde for kvalitetspudsning, og derfor tilbyder vi også at pudse din villa, hvis den er i to plan eller mere.

Når dine vinduer er meget beskidte

Har du ikke fået pudset vinduer i din villa i mere end et år, så vil der højst sandsynligt sidde snavs, som vi ikke kan fjerne med en almindelig vinduespudsning. Sidder der ligeledes gamle malerpletter eller andre rester fra håndværksrenovering, så vil en normal vinduespolering ikke være tilstrækkelig, hvorfor vi tilbyder at afrense dine vinduer før selve poleringe. For at sikre, at du står tilbage med et skinnende resultat, har du derfor mulighed for at tilkøbe grundrens og/eller en bygningsafrensning, når vi polerer dine vinduer. Vi sørger selvfølgelig altid for at bruge de helt rette materialer til en sådan afrensning, hvorfor vi kan garantere dig, at dine vinduer står skinnende tilbage, når vi forlader dit hjem.

Skal du ikke være en del af vores tilfredse kundegruppe? Det synes vi du skal!
Kontakt os direkte for at få et tilbud, eller indtast dit postnummer herunder for at læse mere om vinduespudsning i netop din by.