Webpuds

Vinduespudsning

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Vinduespudsning

Indrømmet: vinduespudsning står sjældent højest på listen over opgaver, som mange af os elsker at udføre. Årsagerne er mange, og spænder alt fra at resultatet kan virke skuffende, selv efter flere timers arbejde, til at mange føler ubekvem ved at foretage udvendig vinduespudsning fra en stige. Med vinduespudsning fra Webpuds kan du slippe for al besværet, og er ydermere sikker på et tilfredsstillende resultat gang efter gang.

Dine vinduer, dit valg!

Vinduespudsning udført af Webpuds, sker altid på dine betingelser. Derfor har du altid valget mellem at få foretaget vinduespudsning på abonnementsbasis, eller at benytte vores flexordning som sikrer maksimal valgfrihed. Indgår du en abonnementsordning, bestemmer du ligeledes selv om du ønsker udvendig pudsning, ude-inde pudsning eller en skiftevis udvendig- og ude-inde pudsning. Både vores flex- samt vores abonnementskunder nyder godt af vores billige vinduespudsning, om end at kunder som får pudset vinduer i faste intervaller, selvfølgelig får en ekstra skarp pris af os. Har du brug for at booke en ny tid til vinduespudsning, eller ønsker du at ændre en eksisterende aftale, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter. Vi svarer både pr. mail og telefon, således at du nemt og bekvemt kan få fat i en af vores servicemedarbejdere.

Billig vinduespudsning trods dygtige og dedikerede vinduespudsere

Hos Webpuds bruger vi altid den tid hos dig som kunde, som din opgave måtte kræve. Vi er derfor billige, men ikke billige på bekostning af kvaliteten. Eksempelvis starter udvendig pudsning i 1 plan ved blot 199,- DKK, mens inde-ude pudsning starter ved blot 399,- DKK. Vores vinduespudsere har bred erfaring, og kan hjælpe uanset om du bor i etageejendom, har forsatsvinduer, 4-lags vinduer eller sågar har en virksomhed som skal have pudset vinduer. Vi er derfor ganske konkurrencedygtige såvel kvalitets- som prismæssigt, uanset hvilken type ejendom som måtte have brug for vinduespudsning til.

Det er meget vigtigt for os, at vores medarbejdere kan sit kram, når det kommer til den håndværksmæssige del af selve vinduespudsningen. Vores medarbejdere er blandt andet trænet i forbehandling og efterbehandling af dine vinduer, således at selv det mest genstridige snavs kan fjernes fra dine vinduer. Har dine vinduer lak- eller malingsrester efter eksempelvis facaderenovering, vil vi således være i stand til at fjerne en stor del af disse pletter med vores specielle værktøj. Vinduespudseren vil som oftest foreslå tilkøb som dette af sig selv. Du er dog til enhver tid velkommen til selv at spørge om råd og vejledning hos en af vores medarbejdere, eller på forhånd at bestille eventuelle tilkøb, når du booker din vinduespudsning.

Lad os imponere dig!

Vil du med egne øjne se, hvad god vinduespudsning kan gøre ved overfladerne på dine vinduer og andre glaspartier? Så giv os muligheden for at give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Indtast enten dit postnummer nedenfor, for at læse mere om vinduespudsning i netop din by, eller gå direkte til vores tilbudsformular hvis du allerede er klar til at få tilsendt et tilbud. Du er kun få klik væk fra at nyde godt af billig kvalitetspudsning og god service!