Webpuds

Mangler du vinduespudsning på Vesterbro ?

Så er du ligepræcis kommet det rigtige sted. Vi pudser vinduer på Vesterbro

Få et uforpligtende tilbud
Gør som en masse andre fra Vesterbro, få et Gratis tilbud igennem Webpuds på pudsning af dine vinduer

Få et uforpligtende tilbud i København V
inden for 24 timer

1

Udfyld formular

Det tager under 1 minut

2

Modtag tilbud

Inden for 24 timer

3

Vi pudser dine vinduer

Inden for max 1 uge
Jeg ønsker et tilbud på

Antal vinduer (ca)

Hvilken adresse skal vi give tilbud på?

Skønt!

Så mangler vi bare dine kontaktinformationer,
således vi kan få fat i dig
Navn, telefonnummer & emailadresse

Vesterbro

Mangler du en erfaren vinduespudser, som har erfaring fra dit lokalområde? Og ønsker du en personlig og fleksibel service når dine vinduer skal poleres? Kan du svare ja til begge spørgsmål, så er Webpuds det perfekte match for dig.

Vi et team af erfarne og fagligt dygtige vinduespudsere, som gennem mange år har pudset vinduer på Vesterbro. Vi pudser ugentligt vinduer i flere boligforeninger, og har derfor god erfaring med småsprossede vinduer i forskellige højder. Ønsker du dine vinduer vasket indefra, så klarer vi også dette. Det er nemlig ikke blot udendørs, at der samler sig belægninger. Os fra levende lys og madlavning, sætter sig nemlig hurtigt på dine vinduer, hvorfor du gør klogt i at få renset vinduerne grundigt indvendigt med jævne mellemrum.

Er dine vinduer meget beskidte, så giver vi dem en ekstra kærlig hånd, således at skidt og gamle malerpletter fjernes før at vinduerne pudses. Det er vigtigt for os, at du får en god helhedsoplevelse, når du er kunde os hos. Vi har derfor valgt at afsætte den tid som kræves, for at have tid til såvel selve arbejdet som den personlige kontakt med dig som kunde.

Vi er klar over at bylivet kan være travlt, og derfor skal du selvfølgelig ikke være bundet af månedlige faste tider hos os. Vi er fleksible, og du bestemmer derfor selv hvor ofte du ønsker at få vasket dine vinduer. Har du travlt en given dag, så bestiller du bare en ny tid gennem vores kundecenter. Du er ligeledes ikke tvunget til at blive hjemme en hel dag, for at vente på at vi kommer. Vi kommer inde for et tidsinterval på én time den pågældende dag.

Kontakt os ovenfor, for et gratis tilbud! Du skal blot udfylde formularen på denne side, så sørger vi for, at du hører fra os.